- Albumy
- Biografie i wspomnienia
- Dla dzieci i młodzieży
- Encyklopedie i słowniki
- Ezoteryka
- Fantastyka
- Historia
- Informatyka
- Komiksy
- Kulinarne
- Kultura i sztuka
- Literatura piękna
- Nauka
- Obcojęzyczne
- Podręczniki i lektury
- Poradniki
- Pozostałe
- Publicystyka i eseje
- Religia
- Sensacje, kryminały, thrillery
- Sport i turystyka
- Inne
Ryby i owoce morza. Poradnik dla smakoszy
Autor: Casparek-Turkkan Erika
Wydawnictwo: ARKADY
Stron: 208
ISBN: 8321344003
EAN: 9788321344003
Kategoria: Kulinarne
Ponad 70 wspania?ych przepisów, zarówno bajecznie prostych, jak i wyrafinowanych, ukazuje nam bogactwo mi?dzynarodowej kuchni rybnej. W tej ksi??ce znajdziecie wszystko, z czego s?yn? wody s?odkie i s?one: od skromnego ?ledzia poprzez dorsza, ?ososia i szczupaka do wyszukanych przysmaków, jak sandacz i sola, albo egzotycznych rarytasów, jak karaibski pompano. Nie brakuje równie? owoców morza.
Cenne informacje na temat od?ywiania uzupe?nia szereg po?ytecznych rad dotycz?cych zakupu ?wie?ych ryb i owoców morza. Autorka, wprowadzaj?c nas w tajniki przyrz?dzania ryb, przedstawia ró?ne techniki gotowania, sma?enia i pieczenia, a tak?e najwa?niejsze narz?dzia kuchenne.
Wysyłka książki w ciągu 48h