- Albumy
- Biografie i wspomnienia
- Dla dzieci i młodzieży
- Encyklopedie i słowniki
- Ezoteryka
- Fantastyka
- Historia
- Informatyka
- Komiksy
- Kulinarne
- Kultura i sztuka
- Literatura piękna
- Nauka
- Obcojęzyczne
- Podręczniki i lektury
- Poradniki
- Pozostałe
- Publicystyka i eseje
- Religia
- Sensacje, kryminały, thrillery
- Sport i turystyka
- Inne
Ciasto francuskie
Autor: Carla Bardi, Morris Ting
Wydawnictwo: MC RAE
Stron: 128
ISBN: 9788860983091
EAN: 9788860983091
Kategoria: Kulinarne
Seria ksi??ek w kszta?cie talerza, z ok?adk? do z?udzenia przypominaj?c? ?wie?o przyrz?dzon? potraw?. Ka?da potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskona?ymi zdj?ciami.
W ksi??ce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalaz?y si? równie? orientalne receptury z u?yciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupi?cych strudli, tart i precli, palmierów i piero?ków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.
Wysyłka książki w ciągu 48h